Het antwoord: Nee


De producten die wij verkopen onder ons huismerk 50CAL komen in veel gevallen wel uit China. Echter, het betreft geen drop shipping en wij leveren de producten uit onze eigen voorraad (ca 1 werkdag) en met volledige Nederlandse garantie en rechten. Zo heb je bijvoorbeeld 14 dagen om je product te retournen en krijg je gewoon je volledige aankoopbedrag terug.


50CAL producten zijn met zorg geselecteerd door onze drone kenners en worden groot ingekocht. Er is veel te koop in China, waaronder veel producten van inferieure kwaliteit. Wij zorgen ervoor dat jij alleen producten van goede kwaliteit koopt, die betrouwbaar zijn en geen risico vormen voor je dure drone.


Dat is de meerwaarde van bestellen via een betrouwbare Nederlandse partij. Dat we deze Chinese accessoires onder de noemer 50CAL verkopen heeft diverse redenen, maar met name dat wij 100% achter de door ons geteste en gekozen producten staan en daarvoor volledige verantwoordelijkheid nemen. Het maakt deze herkenbaarder als producten van prima kwaliteit, gewaarborgd door een betrouwbare verkoper die zich keurig aan het Nederlandse consumentenrecht houdt.


Onze 50CAL drone accessoires komen van diverse "merken" / fabrieken en daarom scharen we het onder ons "huismerk" 50CAL, waar we overigens niet heel geheimzinnig over doen want het Sunnylife logo staat op de meeste productfoto's in onze webshops.


Op AliExpress staan vele drone accessoires, waaronder erg veel spullen van ronduit slechte kwaliteit. Wij besteden de nodige moeite aan het testen van alle producten uit China zodat we kunnen garanderen dat het goede kwaliteit is (2 jaar garantie via ons). Bovendien wordt je bestelling meestal in slechts 1 dag geleverd en krijg je direct antwoord van een Nederlandse medewerker als je vragen hebt.


Het enige grote verschil is natuurlijk de prijs die toch vaak hoger ligt, maar het is helaas onmogelijk om bovenstaande voordelen te leveren voor dezelfde lage prijs. We hopen daarom op je begrip.