Een drone vluchtsimulator waarbij je met je eigen remote controller kunt vliegen?

Deze vind je in DJI Assistant, en nog veel meer. Je kunt de simulatie drone bedienen met je eigen remote controller terwijl de drone verbonden is met een computer via USB (evt te koppelen aan een projector beamer). De drone reageert realistisch dus het is ideaal om te oefenen met je camera drone vóórdat je je kostbare drone met camera riskeert.

Onderaan het  volgende artikel lees je meer over DJI Assistant en de simulator: Advies en tips voor beginnende drone piloten

DJI Fly app & DJI Assistant downloaden voor DJI Mavic Mini: https://www.dji.com/nl/mavic-mini/downloads