Wil de remote controller niet verbinden (connect) met uw mobiele telefoon of tablet? Zet dan in ieder geval eerst uw telefoon in vliegtuigstand.

Maar er zijn ook andere zaken die u kunt proberen om de storing op te lossen. Vaak ligt het aan instellingen van de telefoon en zelden aan de kabel.

In de volgende artikelen vindt u meer informatie:

Let op: onze Lightning kabels voor Apple (iOS) zijn niet MFi certified (gecertificeerd door Apple).
Hierdoor kan uw telefoon een waarschuwing geven dat de kabel "niet geschikt is", maar de kabel zal normaliter prima functioneren (tenzij deze onverhoopt defect is).

Lukt het nog steeds niet om uw telefoon en remote controller / drone te verbinden?

Neem dan contact met ons op en we zullen ons best doen het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Stuur ons de volgende informatie voor een snelle(re) afhandeling van het connectie probleem:

• wat is de exacte foutmelding? (bij voorkeur een screenshot)
  • welke telefoon gebruikt u precies?
  • welk besturingssysteem staat op uw telefoon? (iOS / Apple, Android, of ...)
  • welke DJI drone heeft u precies?
  • wanneer alles aangesloten en ingeschakeld is, verschijnt er dan een blauwe FLY NOW knop in de GO4 app?

Lijkt het er op dat de kabel defect is? Lees dan onze retour instructies en meld je retour aan.