Je kunt de gimbal van de Mavic 2 ook van links naar rechts bewegen (ook wel yaw of gieren genoemd) ondanks dat hier geen knop voor is op de afstandsbediening (remote controller). Je kunt ook naar boven en beneden bewegen (pitch).

Dit doe je vanuit de GO4 app als volgt:

1. Druk met je vinger op je scherm en houdt dit even vast
  2. Er verschijnt een blauw ronde cirkeltje rond je vinger, houdt dit vast
  3. Beweeg nu je vinger naar links of rechts (maar ook naar boven of beneden) om de gimbal te bewegen in die richting.