Soms komt het voor dat een pakketje wel onderweg is maar dat er een probleem op treedt. Houdt daarom de track & trace link die je van ons hebt ontvangen goed in de gaten. Vaak zie je meteen wat het probleem is en soms kunnen wij of jij nog handelen om het alsnog in goede banen te leiden.


Adres onbekend?


Controleer het adres dat je bij ons hebt opgegeven en geef een eventuele fout direct aan ons door. Wij zullen dan proberen het pakketje alsnog op het juiste adres afgeleverd te krijgen. Let op: dit hangt volledig van de situatie af en hoe snel de vervoerder op de hoogte wordt gesteld. 


Bijzondere situatie?


Soms kan de chauffeur het adres niet vinden of is er iets anders aan de hand.

Wanneer de track & trace aangeeft dat je pakketje is afgeleverd maar je hebt deze niet ontvangen of wanneer de vervoerder je adres niet kan vinden, is het beter om even zelf contact op te nemen met DHL. Ze kunnen vaak direct bepalen wat er precies gebeurd, bijvoorbeeld dat het pakketje geleverd is bij de buren. Dan weet je meteen waar je aan toe bent!

Je kunt DHL bellen 0318 703170


Bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.30 uur.


Pakketje verkeerd bezorgd of adres niet gevonden?


Wanneer de track & trace aangeeft dat je pakketje is afgeleverd maar je hebt deze niet otvangen of wanneer de vervoerder je adres niet kan vinden, is het beter om even zelf contact op te nemen met DHL.
Ze kunnen vaak direct bepalen wat er precies gebeurd, bijvoorbeeld dat het pakketje geleverd is bij de buren. Dan weet je meteen waar je aan toe bent!

Je kunt DHL bellen 0318 703170


Bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.30 uur.