Toen top chef-koks in de jaren '70 begonnen te experimenten met de sous-vide kooktechniek realiseerden ze zich dat uiterst nauwkeurige beheersing van temperatuur en warmteoverdracht van cruciaal belang zijn voor de (gelijkmatige) garing van voedingswaren. Al snel ontdekten ze dat hiervoor al eerder apparatuur werd ontwikkeld voor toepassingen in laboratoria waarbij monsters nauwkeurig op temperatuur gehouden moesten worden. Hiervan werd dan ook dankbaar gebruik gemaakt.
Eén fabrikant van dergelijke laboratorium apparatuur heeft vanaf dat moment met top chef-koks over de hele wereld samen gewerkt om de FusionChef sous-vide apparatuur te optimaliseren voor de eisen van de professionele keuken. Julabo GmbHontwikkelt en produceert geavanceerde, innovatie temperatuurbeheersingstechnologie "Made in Germany". Dankzij de bijzonder hoge kwaliteit in combinatie met snelle en vakkundige ondersteuning is Julabo uitgegroeid uit tot wereldwijde marktleider op het gebied van temperatuurbeheersingsoplossingen.
Klik op onderstaande link om verder te lezen!
https://www.sousvidekenner.nl/sous-vide/wat-is-sous-vide/fusionchef-sous-vide-voor-professionals/