Vacuüm verpakken (vacumeren)
Door voedsel te vacumeren kun je het véél langer bewaren. Bovendien is deskundig vacuüm verpakken belangrijk voor een uitstekend en herhaalbaar sous-vide resultaat.
Lucht is een thermische isolator Dit betekent dat hitte zich niet goed verspreid door lucht. Voor sous-vide is het belangrijk dat het product consistent...
Ma, 11 Feb, 2019 om 11:26 AM
Vloeistoffen kunnen uw vacuümmachine beschadigen Vloeistoffen en elektrische componenten gaan vaak niet goed samen. Dit geldt ook voor de vacuümpomp in een...
Ma, 11 Feb, 2019 om 11:41 AM
Vraag: De Foodsaver FSV014 doet het niet, er gaat zelfs geen lichtje branden? Antwoord: Let erop dat de klep stevig wordt aangedrukt aan beide kanten. A...
Di, 12 Mei, 2020 om 4:45 PM
Het vacumeren van vloeistoffen is inherent riskant voor vacuümmachines. Wanneer teveel vocht de vacuümkamer, en vervolgens de vacuümpomp in wordt gezogen, i...
Vr, 14 Mei, 2021 om 3:37 PM
Wil uw Foodsaver FSV005 niet vacumeren maar heeft deze wel ingeschakeld en aan het stroom? Dan moet u waarschijnlijk de deksel nog even vergrendelen. Zorg...
Wo, 17 Aug, 2022 om 3:06 PM