Koken met een Instant Pot kan soms een uitdaging zijn, vooral als je nieuw bent in het gebruik van dit apparaat. Gelukkig hoef je dit niet alleen te doen. Kenners helpt je graag met handige tips, informatie en instructievideo's om ervoor te zorgen dat je het maximale uit je Instant Pot haalt. We bieden nuttige informatie over de verschillende functies en instellingen, en geven handige tips voor het bereiden van specifieke gerechten. Zo kun je met vertrouwen en gemak koken met je Instant Pot.

Hieronder vind je een aantal handige links om je op weg te helpen:

Facebook groep (6000+ leden)

We hebben bovendien een Facebook groep met 6000+ fanatieke leden die je graag verder helpen en antwoord kunnen geven op al je vragen en waar je ook de nodige recepten en bestanden kunt vinden: