Je hebt je goed ingelezen over wat sous-vide is en nu wil je ermee aan de slag. Maar wat heb je dan nodig? Je bent in ieder geval aan het juiste adres: www.sousvidekenner.nl is dé specialist in Nederland en België op het gebied van sous-vide en vacumeren.


Sous-vide bundels: direct compleet en zéér voordelig

Wij hebben het makkelijk voor je gemaakt met onze voordelige sous-vide bundel, zoals bv de Ziva Sense 12 liter sous-vide voordeelbundel met uitstekende vacuümmachine (ook geschikt voor vacuümbewaardozen). Dit is de meestverkochte bundel en is perfect voor de gemiddelde thuisgebruiker die graag kookt voor 1 tot 6 personen. Je bespaart met onze bundels tot wel 30%!


Welke sous-vide bundel heb je nodig?

We hebben diverse sous-vide pakketten voor verschillende gebruikers, van 1 tot 12 personen, met of zonder app voor je telefoon en met verschillende vacuümmachines. 


Tip: De voordeligste sous-vide bundels met de vernieuwde, extra betrouwbare Ziva Sense stick vind je op deze pagina.

Wil je liever een bundel met de populaire Anova Nano sous-vide stick met app voor je telefoon? Klik dan op deze link.

Of heb jet toch liever een sterke sous-vide circulator? Dan is de Wartmann 1507 sous-vide stick de krachtigste kueze.


Top 3 sous-vide sticks voor thuis
Meer wilt weten over de 3 meest populaire sous-vide sticks? Op deze pagina vind je alles ind je op deze pagina.Alles over de Ziva Sense, Anova Nano en Wartmann 1507 sous-sticks.


Sous-vide waterovens: stiller en zuiniger maar groter 

Of twijfel je misschien over een sous-vide wateroven? Lees hier meer over de voor- en nadelen van sous-vide waterovens vs sous-vide sticks. 


Kenners: kennis maakt het verschil!

Onze sous-vide pakketten zijn met zorg samengesteld door ervaren sous-vide Kenners en bestaan uit kwalitatief goede apparaten die zich bewezen hebben, en worden geleverd met de uitstekende service en support van Kenners én Thuiswinkel Waarborg. We besteden grote zorg aan betrouwbaarheid van onze apparaten, want er is niets vervelender dan de volgende ochtend je kostbare vlees afgekoeld en verpest aantreffen.