Iets wat gegaard is tot een  goede kerntemperatuur, afhankelijk van vlees of vis grondstof, in een vacuum verpakking heeft al een pasteurisatie gehad. Afhankelijk van hoe hoog de verhitting is geweest, krijgt een waarde meting waaraan tijd gekoppeld wordt, samen wordt dit bepaald met temperatuur. Rauwe producten zijn nooit goed voor zwangere vrouwen, maar vlees of vis bereid op een goede gegaarde manier en juist gepasteuriseerd geeft geen enkel risico! 


We voorzien een gratis gelamineerde tabel met temperaturen / tijden bij iedere bestelling vanaf €49 in onze webshop www.sousvidekenner.nl


Je ontvangt ook een gratis pdf versie als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief: http://sv.kenr.shop/nieuws


Deze waarden kun je aanhouden voor de veilige bereiding van je product, maar voor een zwangere vrouw zouden we adviseren dat je het zekere voor het onzekere neemt en het proces controleren met een goede kernthermometer: https://www.sousvidekenner.nl/overig-keuken/thermometers/