Je hebt onlangs enthousiaste verhalen van je vrienden gehoord over sous-vide, en je wilt er mee aan de slag.

Welk sous-vide apparaat moet je dan kopen? Er zijn namelijk ruwweg twee verschillende soorten sous-vide machines:

• sous-vide sticks
  • sous-vide waterovens

In dit artikel leggen we uit wat de kenmerken en verschillen zijn van beide.

Klik op onderstaande link om verder te lezen!

https://www.sousvidekenner.nl/sous-vide/wat-is-sous-vide/sous-vide-circulator-of-wateroven-de-kenmerken-en-verschillen/