Logo

Antwoord op al je vragen!

Welkom
Inloggen  Aanmelden
Startpagina Oplossingen
Nieuw ondersteuningsticket
Ticketstatus controleren
085 301 2306
Startpagina oplossing Funcooking Sous-vide (vacuümgaren)

Vlees invriezen: voor of na sous-vide? Afdrukken

Gewijzigd op: Ma, 17 Dec, 2018 om 7:27 PM


Goedkoop vlees in bulk kopen en invriezen? Zelfs lagere kwaliteit, ingevroren vlees kunt je later nog weer lekker klaarmaken met sous-vide. Het is dus niet alleen kostenbesparend maar ook nog eens gewoon heel erg smakelijk. Wij leggen uit hoe het werkt, maar pas wel op. Een goeie thermometer is het halve werk!


Klik op onderstaande link om verder te lezen:

https://www.sousvidekenner.nl/sous-vide/wat-is-sous-vide/invriezen-na-sous-vide/


Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Sorry dat we u niet kunnen helpen. Help ons om dit artikel te verbeteren met uw feedback.

Gerelateerde artikelen

    Startpagina Oplossingen Cookiebeleid
    Helpdesksoftware door Freshdesk
    Aantal artikelweergaves