Gecrasht of schade?  Ons advies: laat altijd uw drone weer 100% veilig repareren door de absolute expert: DJI.

De snelste en meest effectieve methode om je drone te laten herstellen is deze zelf aanmelden bij DJI via deze link: https://repair.dji.com/repair/index

De service van DJI is snel en schappelijk, met de zekerheid dat uw drone weer helemaal in orde is met behoud van volledige garantie. 


Stuur uw drone niet naar DroneKenner!
Veruit de meest efficiente werkwijze is zelf aanmelden en op laten halen of inleveren van uw drone door UPS.

Stuur de drone niet naar onze vestiging in Rotterdam of ons magazijn in Nieuwveen. Dit leidt tot vertragingen.In garantiekwesties willen wij ondersteunen maar reparaties door crashes dient u zelf met DJI af te handelen.

Uitstekende service in Europa
DJI heeft de afgelopen jaren haar service apparaat in Nederland enorm verbeterd, en het proces is voor u eenvoudig, efficiënt en (indien nodig) worden reparaties tegen een schappelijke prijs uitgevoerd.Daarbij bent u ervan verzekerd dat het door de fabrikant zelf is hersteld en er geen kwesties omtrent garantie kunnen optreden wegens reparatie door derden.Binnen de garantietermijn zijn de verzendkosten (in land van aankoop) zelfs gratis, en u kunt desgewenst een pick-up van uw drone plannen op een adres naar uw keuze.


imageDJI heeft de afgelopen jaren haar service apparaat in Nederland sterk verbeterd, en het proces is voor u eenvoudig, efficiënt en (indien nodig) worden reparaties tegen een schappelijke prijs uitgevoerd. Daarbij bent u ervan verzekerd dat het door de fabrikant zelf is hersteld en er geen kwesties omtrent garantie kunnen optreden wegens reparatie door derden en veiligheid van uw product maximaal is gewaarborgd. Binnen de garantietermijn of onder Care Refresh zijn de verzendkosten (in land van aankoop) gratis, en u kunt mogelijk zelfs een pick-up van uw drone plannen op een adres en tijdstip naar keuze. Let op: Care Refresh vervangingen of reparaties buiten garantie kunt u alleen rechtstreeks met DJI afhandelen. Wij bemiddelen of faciliteren hier niet in.